U bekijkt het archief van 2014-2015Klik hier om naar de huidige website te gaan.
U6 Meer - Meerle

Vandaag speelden we onze 2de thuiswedstrijd en dit tegen Meerle.

De voorbereiding deze week was zeer moeilijk te noemen: we konden maandag slechts met 4 van onze 8 spelers trainen en dit omwille van acute koorts binnen de spelersgroep. Enkel Jolien, Tuur, Siebe, Thomas en Simon waren tijdig hersteld om de wedstrijd te kunnen aanvatten. De rest moest helaas ziek in bed blijven waardoor we vandaag zonder wissels dienden aan te treden. Voordeel hierbij is dat alle spelers de volle 40 minuten konden voetballen zonder dat we iemand aan de kant moesten laten. We speelden vandaag 5vs5 omdat 2vs2 met 5 spelers van onze kant organisatorisch niet mogelijk was.

Met Tuur als keeper gingen we van start in de 1ste helft. Al snel kwamen we op achterstand en nadat Meerle opnieuw kon scoren, zette Simon zich goed door om de aansluitingstreffer te scoren. In de 2de helft ging Simon dan in doel staan en hij bewees, net als in Minderhout, zijn kwaliteiten door telkens de bal goed te weren. Jolien wist in de 2de helft haar goaltje nog mee te pikken, maar ook van Meerlese zijde zagen we enkele doelpunten. Uiteindelijk moesten we dan ook een verlies noteren.

Onze spelers waren vandaag een beetje plattekes, waarbij we vermoeden dat het ziek zijn in de week daar de hoofd-oorzaak van was. Echter we dienen de wedstrijd altijd met 100% inzet te spelen en teveel spelers verzaakten daar vandaag aan. Zaterdag laden we onze batterijkes op tijdens de spaghetti-avond en binnen 2 weken spelen we onze laatste wedstrijd tegen Wortel, om daarna nog enkele tornooien af te werken. Het minste dat we van iedereen mogen verwachten, is om er op de training en in de wedstrijden vol in te vliegen en je niet te laten doen door de tegenstander. Enkel op deze manier zullen we verbeteren en kunnen we tevreden van het veld gaan.

Bij 1 punt willen wij toch nog even extra stilstaan: net zoals in Minderhout en Meerle speelden we 5vs5. Toen was het vooral alles door elkaar zonder enig overleg. Vandaag zagen we duidelijk een betere invulling van de posities op het veld. Nu is het aan de spelers om vanuit deze positie hun stinkende best te doen en met opgeheven hoofd het veld te verlaten!

De trainers