U bekijkt het archief van 2014-2015Klik hier om naar de huidige website te gaan.
U6 Meer - Wortel

 De vorige thuiswedstrijd kon door het slechte weer (storm+regen) niet doorgaan. Daarom speelden we vandaag deze uitgestelde match.

Met schitterend voetbalweer konden we nu wel ons seizoen afsluiten. Na ons laatste verlies tegen Meerle zijn de spelers heel gretig en goed gedisciplineerd beginnen trainen en daar plukte iedereen vandaag de vruchten van. We zagen in de diverse 2vs2-wedstrijden heel goede acties en doelpunten en onze spelers weerden zich als leeuwen. Het was moeilijk om te zien hoeveel wedstrijden er gewonnen werden, maar we kunnen besluiten dat het vandaag een zeer goede prestatie was van alle spelers. Wortel had ook heel evenwichtige ploegjes gemaakt waardoor de wedstrijden telkens op het scherp van de snee werden afgewerkt. De supporters stonden dan vaak met gespannen blik te kijken of onze spelers alsnog een doelpuntje meer dan de tegenstander konden scoren.

Uiteindelijk sloten we de wedstrijd af met een penaltycup waarin er een duidelijke verbetering merkbaar was van onze traptechniek. De trainingen beginnen hier dus ook hun vruchten af te werken. Zaak is nu om deze algemene goede lijn verder door te trekken. We hebben nu nog 2 trainingen voor de boeg en sluiten het seizoen daarna volledig af met nog eens 2 tornooien. Hierin gaan onze spelers opnieuw het beste van zichzelf geven en dan zien we wel waar we geraken.

Na de wedstrijd was het nog dolle pret in de kantine met het nodige amusement en frieten. Met deze aangename groep is het altijd dolle pret van begin tot einde. Naast het voetbal is dit al even belangrijk natuurlijk!

De kern vandaag: Jolien, Renske (1ste wedstrijd en super gedaan!), Simon, Thomas, Jens, Sem, Lukas en Tuur.

Ondertussen stromen de kandidaturen voor het trainersschap van deze groep voor komend seizoen binnen. Volgende week hopen we de trainersstaf aan het grote publiek voor te stellen!

Met sportieve groeten

De trainer