U bekijkt het archief van 2014-2015Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Meer B - Lentezon B (speeldag 3 op 20-09-2014)

Eindstand: Meer B 0 - 3 Lentezon B

Na de opwarmertjes tegen Poppel en Minderhout kregen we met Lentezon een eerste serieuse test voor de kiezen. De bezoekers kenden de betere start en na een foutje in onze verdedigers kregen ze een eerste reuzenkans maar Smets trapte voorlangs(8'). Op het kwartier kwamen we wederom goed weg toen Vangoubergen de paal trof. we konden sporatisch eens onder de druk onderuitkomen en Danny Jansen kopte een kans slapjes in de armen van de doelman(19'), even later had hij heel wat meer moeite met een vrijschop van Jonas Goris(21'). Ons middenveld werd bijwijlen overlopen en kwamen we dusdanig niet in ons spel, tot overmaat van ramp kregen we net na het half uur twee doelpunten te slikken(34'-36'/0-1 en 0-2). We moesten in Lentezon onze meerdere erkennen maar net voor rusten verschroeide Stef Verschueren toch nog eens de vuisten van Van Ammel met een droge knal(44'). Met de intensie van er nog eens alles aan te doen in de tweede helft legden we wat risico in ons spel en kregen het deksel op de neus toen Vangoubergen de buitenspelval kon  omzeilen en zo de 0-3 kon optekenen(51'). We konden nu enigzins het evenwicht herstellen en kregen ook enkele kansen, Danny kopte oerend hard op doel maar de goalie pakte uit met een ultieme reflex en haalde de bal van onder de lat(67'). Ook na een mooie Meerse actie stopte hij met de voeten een inzenden van Stef(69'), we putten veel vertrouwen uit deze  kansen waardoor we beter begonnen te voetballen en ook de duels in ons voordeel beslechten. Na een mooie combinatie besloot Dennis Adams nog eens in het zijnet(76') maar ook Rony Aerts kreeg het leder niet voorbij de doelman die ons geen eerredder gunde en het schot mooi parreerde(78'). Op counter kregen de Beersenaren nog wel enkele kleine kansjes maar de beste kans was voor Rony maar zijn schot vormde geen probleem voor doelman Van Ammel(88').

De eerste helft waren de bezoekers het dominante elftal terwijl wij op basis van de tweede helft waarin we toch tal van kansen versierden misschien toch wel een drawke verdienden. Dus zullen onze fusiegenoten uit Wortel volgende week het gelag moeten betalen met een klinkende nederlaag !!!