U bekijkt het archief van 2014-2015Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: KFC Meer - Hoogstraten VV (speeldag 18 op 01-02-2015)

Eindstand: KFC Meer 5 - 4 Hoogstraten VV

Eindelijk was het weer zo ver, voetbal ! Tot spijt van menigeen werd de winterstop tot 8 weken verlengd door 3 afgelastingen. We kregen Hoogstraten op bezoek.
Oppassen geblazen dus, want het eerste puntenverlies dit seizoen werd in Hoogstraten geleden doordat er 0-0 gelijkgespeeld werd.

Hoogstraten werd al vanaf het begin op eigen helft vastgezet. We kregen meerdere kansen, maar scoren lukte niet. Pas in de zestiende minuut kwam Hoogstraten voor de eerste keer opzetten. Hun eerste schietkans was meteen raak : 0-1. Zeven minuten later was Hoogstraten er met hun tweede aanval, de HVV-aanvaller kwam alleen voor doel en verdubbelde de score : 0-2. Van afwerken aan 100% gesproken, dit kon tellen.
Tijd om eens gevat te reageren. Minuut 25 : John trekt zich op zijn linkerflank op gang en was blijkbaar met geen mogelijkheid van de bal te zetten, kon vervolgens voorzetten naar Cas die de stand op 1-2 bracht.  Zeven minuten later kan John de stand terug in evenwicht brengen na een voorzet van Ward : 2-2. In minuut 35 stuurt John een diepe voorzet naar Arno Q. die keurig afwerkt, we staan voor : 3-2. Tijd voor de rust... Op basis van de kansen was de voorsprong verdiend.

Mijne soep moet te warm geweest zijn. Hij was niet eens op, vanuit de kantine zagen we 100 meter verder Hoogstraten na een corner de stand op 3-3 brengen.  Een kwartier later counterde Hoogstraten door het middenveld en werd de bal uiteindelijk over Hendrik in doel gelobt : 3-4. Meer was het noorden kwijt en kwam niet meer aan deftig voetballen toe. Een afstandsschot van Alex, door de keeper gered, en een goede actie van Sitse die in extremis door de Hoogstraatse verdediging in corner gewerkt werd, waren aanvankelijk het enige gevaar voor Hoogstraten. De betere kansen in de tweede helft waren voor de mannen van de stad. Bjorn moest meer dan eens de bal voor de doellijn wegwerken. In minuut 76 geeft Arno Q een gemeten voorzet naar John die er 4-4 van maakt.
Met nog enkele minuten te spelen (hoeveel Ruud ??) belooft het een spannend einde te worden. Beide ploegen ruiken de overwinning en de duels worden bitsiger. In de laatste minuut van de reguliere tijd krijgen we een corner die door Bjorn binnengekopt wordt : 5-4.
Einde wedstrijd ? Neen nog niet, nog een 4 à 5 minuten bikkelen voor de spelers en nagelbijten voor de supporters. Uiteindelijk fluit de scheids af. De overwinning is een feit.

Goed konden we het spel niet noemen, de strijdlust heeft gezegevierd, 2x werd een achterstand in een voorsprong omgebogen met winst als resultaat.
Voetballend kan en moet het beter mannen, laat dat volgende week maar eens zien ! Dan komt Minderhout op bezoek, de leider van het klassement.

Veel succes !!

selectie : Hendrik, Arno G, Sitse, Ken, Seb, Bjron, Robin, Ward, Alex, Rob, Cas, John, Arno Q

ziek/gekwetst : Roy, Michiel.