U bekijkt het archief van 2014-2015Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: KFC Meer - Minderhout (speeldag 19 op 08-02-2014)

Eindstand: KFC Meer 2 - 2 Minderhout

Vandaag speelden we tegen Minderhout met als inzet de eerste plaats in de stand. Hierdoor waren er ook vele supporters afgekomen om de match bij te wonen.

We begonnen goed aan de match met al direct een goede dribbel van John maar gepakt door de keeper. Daarna was het de beurt aan Minderhout met een schotje voorlangs. De kansen waren goed in evenwicht, totdat John in de 20ste minuut weer aan een actie begon met een laag schot netjes in de hoek, 1-0. Vervolgens kwam Minderhout weer opzetten met een voorzet die nog net op tijd weg gewerkt kan worden. De match kabelde rustig verder met kansen voor beide ploegen. In de 38 minuut voorzet van Minderhout die word binnen gekopt , 1-1. Daarna werd er een vuile fout op Cas gemaakt waardoor deze geblesseerd het veld moest verlaten. Tot slot was er nog een kans voor Seb maar de keeper pakte de bal.

Zo gaan we rusten met een 1-1 stand na een mooie eerste helft.

We kwamen gretig uit de kleedkamer met al direct een kans, maar niemand kreeg de bal erin. In de 52ste minnuut kreeg Ward wat ruimte om uit te halen en hoe, mooi over de keeper in doel, los in de winkelhaak en 2-1. De supporters waren hem al aan het vergelijken met Pirlo. Daarna was het weer de beurt aan Minderhout om aan te vallen. Met als resultaat een doelpunt, 2-2.  De match liep stilaan op zijn einde en dat is ook wel te zien want bijna iedereen krijgt krampen. Maar het slotoffensief  kwam toch wel van Meer met nog een afstandschot van Ward, in de laatste minuut, dat maar net over gaat.

Zo eindigt de match op een zwaar bevochten gelijkspel. Het was een zeer aangename match om naar te kijken met kansen voor beide ploegen.

Selectie: Hendrik, Arno G, Sitse, Ken, Seb, Bjorn, Ward (Pirlo), Alex, Rob, Cas, John, Arno Q