U bekijkt het archief van 2014-2015Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: KV Turnhout - KFC Meer (speeldag 2 op 14-09-2014)

Eindstand: KV Turnhout - KFC Meer

Vandaag speelden we onze 2de  competitiematch in en tegen KV Turnhout .

We begonnen niet zo heel goed aan de match waardoor Roy al direct goed attent moest zijn op een diepe steekpass. Het begin van een mindere match.  5de minuut wat geharrewar voor ons doel waaruit een corner ontstaat maar daar vloeit verder niks uit voort. In de 9de minuut een afstandsschot dat gelukkig afwijkt op Seb. Vervolgens in de 13de minuut, ons eerste doelgevaar via John maar zijn schot gaat nipt naast. Hieropvolgend een actie van een speler van Turnhout  tussen drie man en overhoeks binnen geschoten,  1-0 dus. Kort daarna werd er gefloten voor de eerste pauze.

Het eerste gevaar na de pauze kwam via een corner voor Turnhout die bijna door een omhaal werd binnen gewerkt . Hier kwamen we weer eens goed weg. Daarna kwamen we beter in de match met een voorzet van John die bijna in eigen doel werd gewerkt. Vervolgens had Roy een goede redding in huis. Kort voor de pauze had Alex een goede actie in huis maar er was een goede redding door de keeper van Turnhout. Dit was het laatste gevaar in de eerste helft.

Turnhout zette hun goede eerste helft voort met een knappe actie tussen twee man en mooi afgewerkt. We stonden dus meteen na de rust 2-0 achter. In de 57ste minuut was er een vrije trap die door Arno maar net over werd genomen. Terug opnieuw pauze waarin we extra op scherp werden gezet om noch iets aan de achterstand te doen.

In de 63ste minuut was er een goede actie van John langs de lijn met een lage voorzet op Arno die hoog over schoot. Spijtig maar wel het begin van een tegenoffensief.  Al in de 65ste minuut volgde een nieuwe kans, maar nu zijn de rollen omgedraaid. Voorzet Arno en voorlangs geschoten door John. Vervolgens noch een gekraakt  schot van Cas. 71ste minuut, mooi uitgespeelde aanval van Turnhout die met een mooie lob werd afgewerkt, stand 3-0. De reactie volgde via een schot dat voorlangs ging van John. Op het einde was er nog stom balverlies van de witte waarna Roy een goede redding in huis had maar de rebound jammer genoeg toch werd binnengewerkt, 4-0. Daarna waren er noch een paar kansen voor beide ploegen maar er werd niet meer gescoord waardoor de eindstand op 4-0 bleef.

Volgend weekend is er geen competitiematch dus gaan we het weekend daarop als geven om deze mindere match te doen vergeten .

Selectie: John, Arno Q, Seb, Cas, Roy, Michiel, Bjorn, Ken, Alex, Ward, Robin, Rob, Arno G

Konden niet meespelen : Sitse, Hendrik