U bekijkt het archief van 2014-2015Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: KFC Meer - Lentezon (speeldag 4 op 28-09-2014)

Eindstand: KFC Meer 4 - 2 Lentezon

Vandaag speelden we thuis tegen lentezon.

We begonnen meteen goed aan de wedstrijd en dat resulteerde meteen tot een aantal kleine kansjes maar de meeste kansen vlogen ver naast oftewel ver over de goal.

De eerste echt goede kans komt er in de tiende minuut met een goede pass tussendoor op Cas en Cas die twijfelt niet en hij werkt goed in één tijd af. Er volgen daarna

nog een aantal kansen maar zonder echt gevaarlijk te zijn. Maar in de eerste helft volgt er nog een grote kans voor Meer door een goede pass middendoor door ken op Arno Qen die twijfelt niet en trapt de bal mooi in de verre in hoek binnen . Start tweede helft. In de tweede helft waren er veel goede acties van onder andere Alex en John maar hun schoten gingen jammer genoeg net naast of over.Wat later trapt Roy een hoekschop strak voor de goal en de verdediger van lentezon kopt de bal ongelukkig in eigen doel. Wat later dachten we allemaal dat de match al op zak was maar niets was minder waar want lentezon kon nog terugkeren tot 3-2 en toen onstondt er wel een beetje paniek in onze ploeg maar zonder veel erg want wat later namen we de match terug in handen met nog een late goal van Arno Q door een mooie steekbal van john. Eindstand 4-2 in het voordeel van Meer.