U bekijkt het archief van 2014-2015Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Flandria - KFC Meer (speeldag 5 op 05-10-2014)

Eindstand: Flandria 2 - 8 KFC Meer

Met Meer Kermis nog in ons achterhoofd (voelbaar!!) vertrekken we om 8h richting Ravels. Onze tegenstander van vandaag heeft 2 punten weten te verzamelen op 4 wedstrijden: haalbare kaart?

Na wat tegenstrubbelingen van de deur geraken we toch in de kantine binnen voor 10 koffies ;)

Na een degelijke opwarming starten we aan de wedstrijd. En wat voor één!!

1ste minuut eerste doelkans van John (niet weg geweest John?) 2de minuut schot van Arno Q op de keeper. Flandria herpakt een beetje tot John op de 8ste minuut alleen door gaat en scoort: 0-1.

14de minuut een solo actie van Arno G die niet met een goal beloond wordt.

18de minuut corner na een actie van Ward, Arno G schiet naast.

Na de wisselpauze starten we weer sterk: met een combinatie tussen Ward en John gaat de bal maar net naast.

2de minuut een tegenprik van Flandria, via Michiel corner en via het hoofd van Bjorn werken we de bal weg.

3de minuut brengt Ken de bal via Cas naar het hoofd van John en 0-2

De volgende 8 minuten hebben we kans bij de vleet maar geen doelpunten meer tot de 11ste minuut een voorzet van Rob die op de borst van Cas beland, deze trapt hoog binnen: 0-3

13de minuut een loopactie van John komt bij de keeper, die lost en Cas erbij. Juist te laat.

16de minuut Michiel van achter uit mee naar voren, bal komt bij Rob, deze gaat neer in de 16=> penalty. Deze wordt mooi binnen getrapt door Ward: 0-4

Met deze score gaan we de rust in.

3de helft start weeral stevig: 1ste minuut goal van Arno Q: 0-5

2de minuut mooie voorzet van Arno Q naar het hoofd van John: net naast

3de minuut komt Flandria op onze helft, roep om buitenspel maar er wordt niet gefloten: 1-5

De volgende 10 minuten zijn volledig voor ons maar zonder doelpunten.

Dan begint Flandria meer en meer druk te zetten op onze achterlijn maar deze bezwijken niet

17de minuut mooie doorsteekpas van Robin naar Arno Q: 1-6

4de helft

1ste minuut vrijetrap tegen maar mooi weggewerkt door de verdediging

3de minuut actie van Alex van achteren uit tot bij Arno Q maar de keeper pakt.

5de minuut mooie voorzet van John maar voorlangs.

8ste minuut corner tegen en met de kop binnen: 2-6

10de minuut Mooi schot van Alex van ver maar keeper is alert.

13de minuut mooi uitverdedigt na corner, Arno Q geeft voor, corner voor ons. John met de kop: 2-7

17de minuut Roy gaat door op 2 man, vrije trap mee, Arno Q trapt deze door de muur en binnen: 2-8

Einde van de wedstrijd met toch wel veel doelpunten maar als alle kansen zouden afgewerkt worden ;)

Selectie:Hendrik, Arno, Michiel, Bjorn, Ken, Ward, Seb, Robin, Cas, Alex, John, Arno, Roy, Sitse, Rob en natuurlijk Trainer Johan en afgevaardigde Ruud.