U bekijkt het archief van 2014-2015Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Dosko - KFC Meer (speeldag 7 op 19-10-2014)

Eindstand: Dosko 1 - 4 KFC Meer

In de 12de minuut was er een mooi schot van Rob maar die ging tegen de lat. Daarna kwam Dosko er ook eens door maar Hendrik pakte de bal. Volgende kans was voor Dosko en het werd een goal 1-0. En toen werd Meer wakker.

Sitse maakt meteen gelijk na een praatje met Johan tijdens het eerste wisselmoment, 1-1. Opnieuw een schot, deze keer van John maar deze werd met de vingertoppen gered door de keeper van Dosko. Terug een schot van John dat in hoekschop werd geduwd.

Rust

We kwamen goed uit de kleedkamer met onmiddellijk een schot op goal van Cas maar te zwak om te scoren. 3de minuut weer een kans met deze keer wel een goal van Cas, 1-2. En we gaan zo voort met Cas, 1-3. Daarna een vrijetrap van Arno maar gemakkelijk  gepakt door de keeper.  Net voor het wisselmoment word Michiel zwaar getackeld maar zonder al te veel erg.

Roy krijgt ook zijn kans met een schot op goal maar ook deze is te zwak en word gemakkelijk gepakt door de keeper. Alex met een mooie actie maar hij wordt omver geduwd en neemt zelf de vrijetrap maar zonder al teveel gevaar. Rob stond tegen de langste van het veld en word voor de zoveelste keer omver gelopen. Opnieuw een kans voor Meer maar Roy stond buitenspel.  Tegen het  einde prikt John ook zijn doelpuntje weer mee en zo werd het 1-4. En nogmaals een kans voor Meer  de zoveelste ik ben de tel kwijt geraakt.Alexschiet echter voorlangs in de laatste minuut.Eindstand 1-4.