U bekijkt het archief van 2014-2015Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Eendr. Zoersel - Meer (speeldag 10 op 02-11-2014)

Eindstand: Eendr. Zoersel 1 - 0 Meer

Heel wat volk was op de been om de wedstrijd tussen de nummers 1 en 2 van het klassement bij te wonen. Onder een mooie nazomer-zon, maar wel met heel wat wind werd de wedstrijd op gang gefloten.

De wedstrijd begon meteen gretig langs beide kanten. Zowel de thuisploeg als de KFC zorgden meteen voor doelgevaar. Na een actie van Aissam, kwam de bal via Steven Van de Vreede bij Wouter Laurijssen maar die plaatste de bal een metertje naast het doel. Een minuut later kon Niels Aerts ver oprukken, zijn voorzet werd echter over getrapt door Rachid Moesant. Ook Sven Van Der Auwera moest enkele malen zijn reflexen bovenhalen om Zoersel van de openingstreffer te houden. De eerste grootste kans zagen we voor Koen Koyen, die de bal richting de verste hoek plaatste, maar jammer genoeg de paal trof.

Op het halfuur komt Meer goed weg bij een bal van Biernaux die de lat raakte, maar een minuut later was het wel raak. Nadat Biernaux  de bal van Wim Aerts kon afpakken, gaf hij hem goed voor tot bij Bartholomeeussen die de bal over de grond naast Sven Van Der Auwera binnenschuift (34' 1-0).

Na de rust bleef Meer voor dreiging zorgen, maar kwam niet tot scoren toe.  Steven kwam nog enkele malen gevaarlijk opzetten maar plaatste de bal niet in het doelkader of vond doelman Goossens op zijn weg. Zoersel kwam ook niet meer tot scoren toe na enkele uitbraken. Ben Aerts werd nog uitgesloten met een tweede gele kaart en zo eindigde deze wedstrijd om de periodetitel in een 1-0 thuisoverwinning voor Zoersel.

De wedstrijd werd gefilmd door het Zoerselse KFCE TV, hierbij de link naar hun mooie matchverslag:

Het werd een mooie match voor de supporters, maar helaas was het een terugreis zonder punten op zak. Zo zakt de KFC van plaats 1 naar 4 in het klassement dat nu wordt aangevoerd door Zoersel.

Volgende week komt Horendonk op bezoek, en wordt er weer vol gevochten voor de overwinning! Supporters op post om 14u30 in Meer!