U bekijkt het archief van 2014-2015Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Meer - Horendonk (speeldag 11 op 09-11-2014)

Eindstand: Meer 4 - 0 Horendonk

Op deze eerste wedstrijd van de tweede periode kwam Horendonk op bezoek.

De KFC begon sterk aan de wedstrijd en na 10 minuten volgt de eerste goal al. Na een mooie dieptepas komt Rachid Moesant voor doel, is niet egoïstisch en legt opzij voor Steven van de Vreede die maar in te tikken heeft ('10 1-0). De Meerse trein komt mooi op gang en zorgt bijna constant voor gevaar. Zo kan Rachid de 2-0 zelf op het bord zetten (21' 2-0) en prikt Koen Koyen de derde goal tegen het net ('23 3-0). Horendonk komt ook enkele malen opzetten, maar veel moeite heeft Sven Van Der Auwera niet met deze ballen. Vlak voor rust kan Wouter Laurijssen de score nog opdrijven, maar laat oog in oog met de Horendonkse doelman de kans liggen.

De tweede helft start zoals de eerste, met veel dreiging van de KFC. De gevaarlijkste kans zien we in minuut 58, een dribbel van Steven eindigt naast de goal. Een minuut later wordt diezelfde Steven neergelegd in de 16, hij gaat zelf achter de bal staan en trapt zo zijn 2e van de middag tegen de touwen (59' 4-0). De aanvalsdrift blijft aanwezig en de KFC blijft op zoek gaan naar  een goal, debutant Nick Sprangers plaatst in minuut 76 de bal een dikke meter naast. Langs beide kanten zien we in het slot nog enkele uitbraken maar geen gevaarlijke doelkansen.

Met een 4-0 overwinning eindigt de wedstrijd en is de tweede periode goed gestart. Volgende week speelt de KFC op zaterdagavond uit bij Gooreind. Supporters op post!