U bekijkt het archief van 2014-2015Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag lezen
Verslag: Gooreind - Meer (speeldag 12 op 15-11-2014)

Eindstand: Gooreind 0 - 2 Meer

Een zaterdagavond-wedstrijd brengt altijd veel supporters op de been. Het veld had duidelijk last gehad van de regen.

Gooreind startte het gretigste aan de wedstrijd met in minuut 6 al een kans die door Sven Van Der Auwera werd overgetikt. Tien minuten later was Gooreind weer dicht bij een doelpunt, maar Sven pareerde dit lage schot. Vanaf dan begon de KFC meer druk te zetten maar de laatste pas ontbrak vaak om het af te werken. Op het halfuur kwam Steven van de Vreede het dichtst bij een doelpunt maar besloot oog in oog met de keeper op deze laatste.

De tweede helft startte zoals de eerste met de ontbrekende laatste pas om de goal te scoren. De goals voor de KFC vielen pas in het slotkwartier. Steven werd neergelegd door de laatste verdediger bij zijn rush richting goal, met rode kaart en vrije trap tot gevolg. Wout Janssens zette zich er achter en plaatste hem mooi in de rechter bovenhoek (76' 0-1). Enkele minuten later kon de ingevallen Aissam de score verdubbelen toen Rachid de bal laag voorbracht, maar Aissam kon de bal onvoldoende raken om hem in het lege doel te schuiven. Even later werd Steven dan op een gelijkaardige manier neergelegd. Wout zette zich weer achter de bal en plaatste hem nu in de linker benedenhoek (0-2 87') waarmee hij zich ineens tot matchwinnaar kroonde.

Zo eindigde de match in een mooie overwinning nadat de supporters lang op de goalen moesten wachten. De tweede periode werd zo schitterend aangevat met 6 op 6, 6 goals voor en 0 goals tegen. Knap werk jongens!