U bekijkt het archief van 2014-2015Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Meer - Broechem (speeldag 16 op 14-12-2014)

Eindstand: Meer 2 - 1 Broechem

Nadat heel wat supporters hun buikje hadden volgegeten in de kantine, trapte de scheidsrechter de match op gang voor een mooi aantal supporters onder een fris zonnetje.

De wedstrijd startte gelijk opgaand, en vrij gesloten. Echte kansen konden we niet echt noteren totdat Rachid Moesant op aangeven van Wouter Laurijssen de bal in de linkeronderhoek plaatste (13' 1-0). Sven Van Der Auwera had weinig te doen, tot hij geblesseerd van het veld moest en vervangen werd door U21-doelman Joey Rombouts, die zo meteen zijn eerste speelminuten bij het eerste elftal kreeg voorgeschoteld. De wedstrijd bleef op enkele kleine pogingen na, de eerste helft gesloten. Het enige (minder leuke) hoogtepunt was de tweede vervanging die de KFC moest doorvoeren in de eerst helft, nadat Florian Koyen uitviel met een blessure aan het sleutelbeen en meteen naar het ziekenhuis werd gevoerd.

Na de koffie werd er voornamelijk naar de kant van de kantine gevoetbald, waar de bezoekende doelman de goal bezette. Enkele fraaie combinaties werden net niet verzilverd, tot Rachid na een mooie lange bal de keeper uitschakelde en kalm vanuit de scherpe hoek de bal in doel kon leggen (68' 2-0). De wedstrijd werd gecontroleerd tot dat de KFC op corner nog een tegendoelpunt incasseerde ('81 2-1) en het nog even hard werken was tot scheidsrechter Schenkels de wedstrijd beëindigde.

De KFC sluit zo het voetbaljaar 2014 af met wederom een overwinning. Op 4 januari beginnen we er terug aan op de terreinen van KFC Heidebloem Pulderbos om 14u30! Hopelijk kan het nieuwe voetbaljaar daar goed ingezet worden.

Onder de winterstop komt de bekende Bella op bezoek voor de Vla van Bella (vrijdag 26 december). Zowel de 1e ploeg, als alle reserveploegen (a, b en c) zullen deze dag trainen. Iedereen welkom, met als kers op de taart lekkere spek met eieren!