U bekijkt het archief van 2014-2015Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Schoten SK - Meer (speeldag 21 op 01-02-2015)

Eindstand: Schoten SK 1 - 1 Meer

Op deze grauwe zondag maakten we de verplaatsing naar het zware veld van Schoten, zonder topschutter Vermeiren.

De KFC startte gretig en al na 7 minuten mocht Koen Koyen de openingstreffer achter zijn naam zetten na een mooie actie van Ben Aerts, vervolgd door Steven van de Vreede ('7 0-1). De KFC probeerde de wedstrijd hierna te controleren, maar een tweede goal bleef uit. In minuut 34 was Ben Aerts nog dicht bij een goal maar thuisdoelman Busschots kon de bal nog over het doel tikken.

Na de warme drank was het de KFC die het eerst voor dreiging zorgde. Steven probeerde het in '49 vanop een 20-tal meter maar zijn poging ging een metertje over. Daarna was het aan Schoten, na een betwistbare fase waarin Wout Janssens een al dan niet foutieve ingreep deed. De vrije trap die hierop volgde werd door de thuisploeg richting doel gedevieerd, maar Sven Van der Auwera pareerde de bal met een perfecte reflex ('52). In de fase hier opvolgend was het weer Sven die een doelpunt van de thuisploeg voorkwam. De wedstrijd ging nu heel vaak op en neer, en zowel Schoten als de KFC probeerde nog te scoren. Een kwartier voor tijd was het via Steven bijna raak, maar 5 minuten later was het Schoten dat de gelijkmaker kon maken op penalty na een fout van Wout Janssens in de 16 ('81 1-1). Hierna liep de wedstrijd stilletjes aan op zijn einde en moesten beide ploegen tevreden zijn met 1 punt.

De late tegengoal smaakte toch wel wat zuur voor de spelers en supporters, want mits het afwerken van de aanvallen had er meer ingezeten voor de KFC. Volgende week spelen we weer uit, tegen Pulle, en zal er weer vol voor de 3 punten gestreden worden. Supporters op post!