U bekijkt het archief van 2014-2015Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: FC Pulle - Meer (speeldag 22 op 08-02-2015)

Eindstand: FC Pulle 3 - 3 Meer

Vandaag trokken de geel-zwarte troepen naar Pulle, dat nog twee andere ploegen achter zich liet in het klassement.

De wedstrijd startte niet hoogstaand. Beide ploegen gingen op zoek naar de zwakke punten van de tegenstander, maar echte gevaarlijke kansen bleven lang uit, want de laatste pas kwam langs beide kanten nooit goed aan. We moesten op het eerste doelpunt wachten tot over het halfuur, waarbij Wout Janssens een vrije trap van net buiten de 16 mooi over de muur in de linkerhoek plaatste ('37 0-1). De eerste wissel moest bij de KFC al na 40 minuten uitgevoerd worden, na het uitvallen van Koen Koyen. Jef Swaenen maakte hierdoor zijn wederoptreden bij het eerste elftal. Enkele minuten zagen we een klassegoal van Steven van de Vreede. Hij startte zijn rush op de eigen helft, en eindigde deze actie in de linkerbovenhoek ('43 0-2). Zo ging de KFC met een geruststellende tussenstand rusten.

Onder de pauze moest ook Jelle Vervoort vervangen worden door Florian Koyen, wegens een voetblessure.
Na de pauze zorgde de KFC al meteen voor gevaar, maar Steven van de Vreede werd neergehaald in de 16. De scheids zag hier echter geen penalty in en liet het spel verdergaan. In de counter scoorde Pulle de aansluitingstreffer ('50 1-2). Een tiental minuten later liep Meer weer wat verder uit nadat Steven alleen weg was en neergehaald werd door de laatste man. Dit keer wel een penalty, maar geen kaart voor de verdediger. Steven ging zelf achter de bal en legde hem in de rechterhoek (63' 1-3). De voorsprong leek nu groot genoeg om de wedstrijd gecontroleerd uit te spelen, maar Pulle wist 20 minuten voor tijd toch te scoren na een uithaal vanop 20 meter die in de linkerhaak eindigde en waar Sven Van Der Auwera enkel maar naar kon kijken. (70' 2-3). De derde wissel was ook weer wegens blessureleed, dit keer was het Wout die na heel wat tikken werd vervang door Robin Koyen. In minuut 81 kon Steven de wedstrijd in zijn definitieve plooi leggen, maar oog in oog met de doelman besloot hij op de keeper. Enkele minuten voor tijd kreeg Pulle dan een strafschop (waar de reden tot op heden nog niet van gekend is) en deze werd feilloos omgezet ('86 3-3).

Zo eindigde de wedstrijd zuur, al mogen we ons gelukkig prijzen dat Zoersel geen punten kon rapen tegen Kalmthout.