U bekijkt het archief van 2014-2015Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Exe. Bouwel - Meer (speeldag 24 op 22-02-2015)

Eindstand: Exe. Bouwel 0 - 5 Meer

Voor de wedstrijd was er een minuut stilte voor Jef Laurijssen (vader van kernspelers Art en Wouter, en ex-speler eerste elftal). De wedstrijd zou een mooi eerbetoon worden aan Jef.

Na 2 punten uit de laatste 3 wedstrijden, diende er deze wedstrijd een beter resultaat behaald te worden met het oog op de topper tegen Zoersel volgende week.

De KFC startte gretig en ging steeds op zoek naar de voetballende oplossing. Na 9 minuten was Steven van de Vreede al dicht bij de openingstreffer maar mistte net. Doelman Sven Van Der Auwera moest amper aan het werk komen. Slechts eenmaal moest hij alert reageren op een intikker van topschutter Huysmans, die compleet verkeerd geraakt werd en slechts opgeraapt moest worden door Sven. We moesten wel tot het halfuur wachten op het eerste doelpunt. Steven van de Vreede zette de bordjes op 0-1 met een droge knal hoog in het doel ('29 0-1). Op slag van rust werd deze score nog verdubbeld door Rachid Moesant die alleen voor doel werd gebracht en keurig afwerkte ('46 0-2).

Na de pauze was het spel volledig geel-zwart. De KFC bleef op zoek gaan naar doelpunten. In minuut 59 werd Steven neergehaald in de 16. Hij nam zelf de strafschop en mistte niet ('59 0-3). Enkele minuten later kwam de bal, mede door de straffe rugwind, tot bij Rachid die de bal over de keeper in doel kon lobben ('64 0-4). Een tiental minuten voor tijd kon Jef Swaenen dan nog de forfait-cijfers op het bord zetten ('78 0-5) en zo liep de wedstrijd langzamerhand naar zijn einde toe.

Dit was een goede opsteker voor de topper van volgende week tegen KFCE Zoersel, dat vandaag voor de derde maal op rij verloor. Volgende week zaterdag 28/02/2015 alle supporters op post om 19u30 op het veld van KFC Meer!