U bekijkt het archief van 2014-2015Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag lezen
Verslag: Meer - Eendr. Zoersel (speeldag 25 op 28-02-2015)

Eindstand: Meer 2 - 0 Eendr. Zoersel

Ondanks de wedstrijd KFC Sint-Lenaarts - KFCO Beerschot-Wilrijk op de terreinen van Hoogstraten VV, was er toch heel wat volk afgezakt naar de Meerse voetbalaccommodatie voor de topper tussen de KFC en Zoersel. Het zou de derde avondwedstrijd zijn, wat wederom een succes bleek. In de heenwedstrijd werd er 1-0 verloren, en pakte Zoersel de periodetitel. Nu zagen we een andere wedstrijd.
 
De KFC startte gretig en al na een 4-tal minuten kon Steven van de Vreede profiteren van balverlies in de Zoerselse defensie ('4 1-0). Zoersel had vaak balbezit, maar kon niet zorgen voor de laatste dreiging. Echte uitgespeelde kansen creëren lukte niet echt, en zo had Sven Van Der Auwera een rustige avond. De KFC kwam nog enkele malen met de neus aan het venster maar een goal viel er niet meer in de eerste helft.
 
Na de koffie (of iets anders) was Zoersel iets meer aan de bal, maar onze defensie hield goed stand en speelde een foutloze partij. Wout Janssens was ook nog een paar keer dicht bij een doelpunt, en Rachid Moesant kon de eindscore nog op het bord zetten na een counter ('69 2-0). Op het einde kwam Zoersel ook nog met 10 te staan, en zo liep deze topper rustig naar zijn einde.
 
Zo kon de KFC voor de tweede week oprij genieten van een verdiende driepunter. Volgende week gaan we bij Horendonk op bezoek, op zoek naar de 9/9 tegen de voorlaatste in de stand. Zaterdagavond 7 maart, aftrap om 20u00.
 
De wedstrijd werd ook gefilmd door de collega's van Zoersel, een samenvatting vind je hier:
http://youtu.be/zCq_6YpW88s
 
De ploeg:
Sven Van Der Auwera,
Pieter Voeten, Wim Aerts, Jelle Vervoort, Gregory Carrasquet,
Niels Aerts, Glen Verpoorten, Wout Janssens ('79 Wouter Laurijssen),
Jef Swaenen ('46 Koen Koyen), Rachid Moesant ('88 Florian Koyen).
Niet ingevallen: Joey Rombouts.