U bekijkt het archief van 2014-2015Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Horendonk - Meer (speeldag 26 op 07-03-2015)

Eindstand: Horendonk 1 - 1 Meer

Voor deze avondwedstrijd tegen de voorlaatste in het klassement, trok de KFC met toch een aardig aantal supporters naar 'den Uil'.

Al van bij de aftrap werd duidelijk dat de KFC moeite had om een vuist te maken en het niet makkelijk ging zijn tegen Horendonk. De passen kwamen vaak niet aan en Horendonk werd vooruit gestuwd door de eigen aanhang. In minuut 29 kwam de voorsprong er dan toch. Na een (lichte) penaltyfout zette Steven van de Vreede de 0-1 op de bordjes. Na deze goal liep de eerste helft stilletjes op zijn einde en was de KFC al bij al blij met een 0-1 voorsprong na een moeilijke eerst helft.

Na de rust ging Horendonk feller van start, en na een kwartier spelen stelden ze al gelijk ('61 1-1). De KFC vond moeilijk de opening naar de goede aanval, en dit leidde tot frustraties. Zo pakte Rachid Moesant in minuut '70 tweemaal geel en kwam de KFC met 10 te staan wat de zaken alleen nog maar moeilijker maakten. Hieropvolgend werd Jef Swaenen ingebracht voor de geblesseerde Glenn Verpoorten om de aanval wat meer te versterken, maar tot een doelpunt kwam geen van beide elftallen meer.

Zo gingen we met een punt naar huis, en hier werd uiteraard meer verwacht. Zondag is er een kans om dit goed te maken, thuis tegen Gooreind om 15u00! Supporters op post!