U bekijkt het archief van 2014-2015Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Meer - Ekeren (speeldag 29 op 19-04-2015)

Eindstand: Meer 4 - 1 Ekeren

Onder een stralende zon werd de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie afgewerkt.

Al vanaf het eerste fluitsignaal was het duidelijk dat de thuisploeg het heft in handen nam. Al na 1 minuut trof Steven van de Vreede de paal. Twee minuten later kwam Wouter Laurijssen oog in oog met de bezoekende doelman, maar deze redde. De KFC bleef voor druk zorgen en dit werd op het kwartier beloond met een omhaal-doelpunt van Wout Janssensn ('14 1-0). De KFC bleef mooie combinaties op de mat leggen, en Ekeren zorgde zelden voor gevaar voor het doel van Sven Van Der Auwera. Op het halfuur maakte de sterk spelende Wouter Laurijssen het tweede doelpunt, na het knap uitschakelen van een tegenstander, schilderde hij de bal in de verste hoek ('29 2-0). De KFC speelde de eerst helft vervolgens gecontroleerd uit.

Ook in de tweede helft speelde de KFC gecontroleerd voetbal en zagen we Ekeren niet heel vaak voor het doel. Op het uur konden ze echter wel de aansluitingstreffer maken op penalty, nadat de scheidsrechter vermeend hands zag van kapitein Wim Aerts ('64 2-1). De KFC was echter niet aangeslagen en bleef volwassen voetballen. De laatste 5 minuten vielen er nog twee geel-zwarte doelpunten van Rachid Moesant ('87) en Steven van de Vreede ('89). Zo werd deze wedstrijd met ruime cijfers gewonnen lijkt de reguliere competitie op een mooie manier te eindigen.

Volgend weekend volgt er nog een uitwedstrijd op het veld van Maria-ter-Heide en nadien kunnen de kopjes richting de eindronde gericht worden!