U bekijkt het archief van 2014-2015Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag lezen
Verslag: Meer - Schoten SK (speeldag 6 op 04-10-2014)

Eindstand: Meer 4 - 0 Schoten SK

De eerste avondwedstrijd onder het nieuwe licht werd gevolgd door heel wat afgezakte supporters. Tegenstander van dienst op deze mooie voetbalavond is Schoten, dat 10 punten haalde in deze competitiestart.

De wedstrijd startte heel gesloten. Na een tiental minuten kreeg Sven voor het eerst werk met een bal binnen het doelkader. Wouter Laurijssen schilderde op het kwartier een vrijeschop over het doel en enkele minuten later houdt keeper Windey de netten nog schoon.

In minuut 23 zien we de eerste mooi uitgespeelde kans van de KFC. Jef Swaenen speelt de bal mooi diep naar Wieland Stinkens, die haalt de achterlijn en speelt de bal naar Steven Van de Vreede die de lat treft.

Op het halfuur komt Schoten met 10 te staan nadat Gysels een fout maakt op Jef Swaenen. Verder gaan we naar de rust zonder nog echte hoogstaande momenten.

De tweede helft start goed voor de KFC. Na een handsbal in de 16 trapt Wout Janssens de penalty binnen (47’ 1-0). Meer lijkt nu gelanceerd en in minuut 61 maakt Koen Koyen de 2-0 na een voorafgaande combinatie tussen Ben Aerts en Steven (61’ 2-0).

In minuut 70 breekt Wouter door, maar de keeper weert de bal uit doel. Even later raakt Steven wederom het doelkader wanneer hij een vrijeschop op de paal trapt.

In de laatste 10 minuten zien we nog 2 doelpunten. Aissam Eddaoudi pikt zijn goaltje mee na goed voorbereidend werk van Wieland (84’ 3-0). Even later wordt de tweede Schotenaar uitgesloten nadat Koen Koyen wordt neergehaald enkele meters. Koen gaat zelf achter de bal en trapt hem keurig binnen (87’4-0).

Zo wordt de eerste avondwedstrijd keurig met 4-0 afgesloten en kan de kermis goed gevierd worden. Volgende week zaterdag komt KFC Pulle op bezoek, aftrap om 19u30.