U bekijkt het archief van 2014-2015Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Meer - FC Pulle (speeldag 7 op 11-10-2014)

Eindstand: Meer 6 - 2 FC Pulle

De tweede wedstrijd onder kunstlicht werd wederom door heel wat supporters gevolgd op deze nakermis-zaterdag.

De wedstrijd startte gelijkopgaande met op het eerste kwartier een eerste echte kans voor Jef Swaenen, gepareerd door de keeper. Twee minuten later valt dan de eerste goal voor de KFC met een mooie plaatsbal van Wout Janssens ('17 1-0).

In minuut 23 volgt er dan een betwistbare fase waarbij Sven de bal plukt maar de bal niet in zijn handen houdt door al-dan-niet een fout (23' 1-1). Even later brengt Steven Van de Vreede de KFC weer op voorsprong (31' 2-1) en enkele minuten voor rust maakt hij ook zijn tweede van de avond (38' 3-1).

In de tweede helft zien we ook een gretige start van de KFC en dit resulteert in minuut 55 in een penaltyfout op Rachid Moesant, Steven gaat achter de bal en plaatst zo zijn derde in het mandje (55' 4-1). Steven blijft op zoek naar de goal en besluit twee minuten later in het zijnet. Ook Rachid is aanvallend aanwezig maar besluit in minuut 67 op de paal. Een kwartier voor affluiten is het dan weer raak, via Rachid en Steven komt de bal tot bij de ingevallen Wieland Stinkens die ook zijn goaltje meepikt (76' 5-1). Een minuut later is er dan een knullige toestand voor het doel, waardoor Sven zich voor de tweede maal moet omdraaien (77' 5-2). De laatste actie van de wedstrijd komt van Steven, die bedient Wieland zijn 2e goal op een blaadje (91' 6-2).

Alweer een mooie overwinning voor onze KFC, dat met 18/21 aan de top van het klassement pronken! Ga zo verder jongens!