U bekijkt het archief van 2014-2015Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag lezen
Verslag: Meer - Exe. Bouwel (speeldag 9 op 26-10-2014)

Eindstand: Meer 3 - 3 Exe. Bouwel

Op deze grijze zondag werd Bouwel ontvangen. Zij behaalden tot nu toe 9 punten. Na de slechte wedstrijd van vorige week moest er iets rechtgezet worden door onze jongens.

De wedstrijd begint echter al in mineur. Na 6 minuten wordt een vrije trap in de korte hoek binnen getrapt ('6 0-1). De KFC lijkt gewekt door deze goal en gaat vanaf dan op zoek naar de gelijkmaker, Wieland Stinkens zorgt hier bijna voor, maar de keeper kan de bal nog over deviëren. Verder zien we niet echt veel hoogtepunten, tot op het halfuur de wedstrijd even onderbroken wordt voor een akkefietje met een bezoekende supporter en onze hardste supportersclan 'De Vuilen Hoek'. Twee minuten later kan een speler van Bouwel rustig de bal naast Sven in doel schieten ('32 0-2).

De KFC-supporters verwachten dat de rust de spelers heeft doen bezinnen, maar terwijl de tweede helft nog maar goed en wel op dreef is maken de bezoekers een derde doelpunt ('46 0-3). Derde keer goede keer, nu lijkt de KFC wel wakker te zijn geschud en trekken ze met zen allen ten aanval. Een kwartier na de pauze gaat Steven van de Vreede goed door op links en geeft de bal laag voor, waarbij de goed gevolgde Wouter Laurijssen de bal in doel trapt ('59 1-3). Tien minuten later knikt Steven zelf een hoekschop van Rachid Moesant binnen ('70 2-3). Gregory Carrasquet steekt de derde tegen de netten na een prachtige dribbel door de Bouwelse defensie ('78 3-3). Op het einde wordt de heroptredende Glen Verpoorten nog uitgesloten na 2x geel in dezelfde fase.

Zo eindigt de wedstrijd op een gelijkspel, we zagen in de tweede helft een ander KFC dan in de eerste helft, wat moed geeft voor de volgende wedstrijd op Zoersel. Er werden maar liefst 11 gele kartons uitgedeeld. Mede door het gelijkspel van Mariaburg, blijven we met 1 punt voorsprong op kop van het klassement. Volgende week alle supporters op post voor de uitwedstrijd bij Zoersel, om 14u30, waarna we zullen weten wie de periodetitel in de wacht sleept.